captcha Fyll inn koden i feltet under:

Tilbakemelding

trondheim-txtLogo

Trondheim

Bakehuset Trondheim har sine røtter langt tilbake i forrige århundre. Da kom bakersønnen Magnus Helgesen fra Egersund til byen. Der åpnet han Rosenborg bakeri i 1902.

Han fikk 12 barn, som alle førte bakertradisjonene og arbeidet i bakerier og bakeriutsalg videre. Fire sønner ble bakermestre og åpnet flere bakerier.

I 1971 åpnet Baker Helgesen sitt store og nybygde bakeri på Tunga i Trondheim under navnet Brødfabrikken. Dette var da Trøndelags mest moderne bakeri.  Brødfabrikken ble solgt til Baker Brun i Bergen i 1991, før det ble kjøpt av Bakers i 1993.

I alle år har vi bakt ferske og velsmakende brød til innbyggerne i trivelige Trøndelag. I Bakehuset Trondheim baker vi brød til dagligvarebutikkene rundt oss, ikke minst det populære Åfjordbrødet som våre egne bakere laget oppskriften til. Vi lager også wienerbrød, skolebrød, baguetter og bakervarer med ost. I tillegg er vi veldig stolte av vårt konditoriet som baker kaker til små og store anledninger.

Hilsen Bakerisjef
Frode Henriksen

Kontakt Oss

Dersom du har spørsmål, synspunkter eller en reklamasjon angående våre produkter, eller av andre grunner ønsker å kontakte oss, kan du fylle ut skjemaet.

Trondheim
Ingvald Ystgaardsvei 17, 7047 Trondheim
SALGSKONTOR:
Tlf.: 73848850 (Åpent hverdager mellom 08-16)


captcha Fyll inn koden i feltet under:
captcha