Fylte hveteboller med jordbæriskrem

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Fylte hveteboller med jordbæriskrem

10 - 20 min

Bursdag, Dessert

Denne varianten av fylte boller er definitivt barnas favoritt, med fargerike boller og de beste smakene fra sommeren.

Ingredienser

  • 3 dl kremfløte
  • 1,5 dl melis
  • 1 ss vann
  • 1 pk hveteboller
  • Strøssel
  • 1 liter jordbæriskrem

Slik gjør du

Pisk kremfløte til den er luftig.

Melisglasur:
Lag glasur ved å blande sammen melis og vann. Glasuren skal være tykk, men flytende i konsistensen.

Del hvetebollene i to. Fordel litt melisglasur over toppene og dypp de i strøssel.
Legg på litt krem i bunnen av hvetebollene og topp med iskremkuler og hvetebolletoppene.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler