Skåret havrebrød med leverpostei, sopp og eple
10 - 20 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke
Er du glad i søtt og salt? Leverpostei og stekt sopp er en utmerket kombinasjon på brødskiven, sammen med noen skiver søtt eple kan det bli din nye favoritt.
Ingredienser
- Våre Groveste Havrebrød skåret
- Grov leverpostei
- Champignon
- Rødt eple
- Krydder
Slik gjør du
- Bruk ferdig skåret Havrebrød.
- Smør en skive med et passende lag leverpostei.
- Skjær champignion i skiver og stek raskt i en varm panne med smør eller olje. Krydre etter ønske.
- Skjær et rødt eple i skiver.
- Legg den stekte soppen og skiver av det røde eplet på skiven.
- Avslutt med krydder, f.eks. timian, og litt fersk pepper på toppen.
Vel bekomme!