Indisk kyllingsuppe med speltbrød som tilbehør
over 20 min
Lunsj, Middag
Tips! Tilpass mengden chili og ingefær etter dagsform!
Ingredienser
Antall porsjoner: 4
- 1 chili
- 3 ss revet ingefær
- 4 fedd hvitløk
- 2 epler
- 2 gulrøtter
- 7 dl vann
- 2 kyllingbuljongterninger
- 3 ts karri
- 2 ts rød currypaste
- 500 ml kokosmelk
- 600 g kylling
- Lime
- Koriander
- Bakerens Utvalgte Speltbrød
Slik gjør du
- Finhakk chili og hvitløk, og riv ingefær. Ha dette i en kjele sammen med litt olje og stek i 1-2 minutter.
- Riv epler og gulrøtter og ha dette i kjelen. Stek i et par minutter på medium varme.
- Tilsett vann, buljong, karri, currypaste og kokosmelk. La suppen småkoke i 15-20 minutter.
- Skjær kyllingfilet i strimler og ha dette i suppa. La kyllingen trekke i suppa til den er gjennomstekt.
- Topp med lime og koriander etter smak, og server med gode skiver Speltbrød.
Vel bekomme!