Bruschetta med gourmetloff
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Klassikeren bruschetta blir vi aldri lei av! God som forrett, som en egen rett på tapasbordet eller som en snack i sommerkvelden.
Ingredienser
(2 porsjoner)
- 2 skiver Bakerens Utvalgte Gourmetloff
- 1 fedd vitløk
- Kaldpresset olivenolje
- Gode, modne tomater
- Basilikum, grovhakket
- Balsamicoeddik
- Flaksalt
- Kvernet pepper
Slik gjør du
- Sett ovnen på 180 grader. Skjær tomatene i terninger og la dem få dryppe av seg mens du lager brødskivene.
- Drypp olivenolje på skivene og stek dem i ovnen til de er gylne. Gni deretter skivene inn med hvitløk.
- Bland tomatene sammen med grovhakket basilikum, en klunk olivenolje, noen dråper balsamicoeddik, en klype salt og kvernet pepper.
Topp skivene med tomatsalat.
Vel bekomme!