Cæsarsalat
10 - 20 min
Lunsj, Middag
Cæsarsalat er en av de mest spiste saltene i verden. Vi lager vår versjon med kylling og bacon, - og deilige krutonger av Bakerens Utvalgte Kornbrød.
Ingredienser
(4 porsjoner)
- 240 g bacon
- 1 romanosalat
- Cæsardressing
- 50 g revet parmesan
- 600 g kyllingfilet
- Basilikum
- 50 g krutonger
- Bakerens Utvalgte Sesam- og solsikkebrød
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Kutt bacon i biter og stek gylne i en stekepanne. Sett til side.
- Del opp romanosalat i biter, og vend inn caesardressing og revet parmesan.
- Varm opp en stekepanne med litt olje på høy varme. Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side. Senk til middels varme og sett på lokk. La kyllingen steke til den er helt gjennomstekt, ca. 4-6 minutter, avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. La kyllingen hvile 2-3 minutter etter steketid før du skjærer den opp i skiver.
- Anrett cæsarsalaten på et serveringsfat og topp med frisk basilikum, skiver av kyllingfilet, bacon og krutonger. Smak til med salt og pepper og server med Bakerens Utvalgte Sesam- og solsikkebrød.
Vel bekomme!