Cæsarsalat

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Cæsarsalat

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Cæsarsalat er en av de mest spiste saltene i verden. Vi lager vår versjon med kylling og bacon, - og deilige krutonger av Bakerens Utvalgte Kornbrød.

Ingredienser

(4 porsjoner)

Slik gjør du

  1. Kutt bacon i biter og stek gylne i en stekepanne. Sett til side.
  2. Del opp romanosalat i biter, og vend inn caesardressing og revet parmesan.
  3. Varm opp en stekepanne med litt olje på høy varme. Stek kyllingen 2-3 minutter på hver side. Senk til middels varme og sett på lokk. La kyllingen steke til den er helt gjennomstekt, ca. 4-6 minutter, avhengig av tykkelsen på kyllingfileten. La kyllingen hvile 2-3 minutter etter steketid før du skjærer den opp i skiver.
  4. Anrett cæsarsalaten på et serveringsfat og topp med frisk basilikum, skiver av kyllingfilet, bacon og krutonger. Smak til med salt og pepper og server med Bakerens Utvalgte Sesam- og solsikkebrød.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler