Pølsebrød-toast på pinne

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pølsebrød-toast på pinne

10 - 20 min

Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke

Pølsebrød til overs? Da er pølsebrød-toast på pinne en fin måte å bruke dem opp på! En sjarmerende og god snack som enkelt kan varieres,- og som faller i smak til både liten og stor.

Ingredienser

  • 4 pølsebrød, vi har brukt Brioche Pølsebrød
  • 4 skiver skinke eller pølse
  • 1 Mozzarella
  • Smør (kan sløyfes)
  • 2 tomater
  • 4 ispinner

Slik gjør du

  1. Varm opp vaffeljernet (vi har brukt et belgisk vaffeljern).
  2. Del pølsebrødene i to og smør begge sidene.
  3. Legg på skinke, tomat og skiver av mozzarella på den ene halvdelen.
  4. Trykk ispinnen godt ned i den andre halvdelen.
  5. Trykk sammen delene og stek i vaffeljernet til osten er smeltet og brødet har fått en fin gyllen farge.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?