Kornbrød med coleslaw og kalkun
under 10 min
Frokost, Lunsj, Middag, Jul
Ikke la kalkunrestene fra jule- og nyttårsmåltidet gå til spille!
Ingredienser
- Bakerens Utvalgte Kornbrød
- Rester av kalkun eller kylling
- Rester av coleslaw (eller lag mer - oppskrift finner du her)
- Timian
Coleslaw:
- 1/4 kål
- 1 liten gulrot
- 1 liten rødbete
- 1 eple
- 1 dl majones
- 1 ss sitronsaft
- 1 ss sukker
- Salt
Slik gjør du
- Finsnitt kål, gulrot, rødbete og eple.
- Bland majones, sitronsaft, salt og sukker og hell over grønnsakene. Bland forsiktig.
- Skjær fine skiver brød.
- Start med salat, fortsett med coleslaw og rester av kalkun- eller kylling.
- Topp med de urtene du liker best.
Vel bekomme!