Albondigas
over 20 min
Lunsj, Middag
En kjent, spansk pintxos-rett med arabisk opprinnelse: Kjøttboller i smaksrik tomatsaus. En perfekt match med Vårt beste grovbrød!
Ingredienser
- Vårt beste grovbrød
- 12 kjeks til matlaging
- To spiseskjeer sennep
- 500 gram kjøttdeig
- En spiseskje oregano
- Ett egg
- Olivenolje
- To fedd hvitløk
- Basilikum
- En rød chili
- En halv løk
- To bokser hakkede tomater
- Balsamico
- Parmesan
- Salt og pepper
Slik gjør du
- Legg kjeksene i en pose og knus dem til de er finsmulet.
- Bland dem sammen med kjøttdeig, egg sennep, rosmarin, oregano, salt og pepper i en bolle
- Lag totalt 24 kjøttboller av blandingen
- Brun dem lett i panna og oppbevar dem deretter i kjøleskapet
- Finhakk løk, hvitløk og chili og stek i olje til løken er blank og myk
- Tilsett tomater, basilikum og balsamico og kok opp
- Tilsett kjøttbollene og la småkoke i 30 minutter
- Legg to og to kjøttboller med saus på hver brødskive
- Topp med noen basilikumblader
Vel bekomme!