Roastbeefsandwich
under 10 min
Frokost, Lunsj, Middag, Matpakke
Når du vil unne deg noe ekstra!
Ingredienser
- Havrebrød
- Potetsalat
- Ruccola
- Roastbiff
- Syltet løk
- Urter (gressløk og timian)
- Pepper
- Majones
Slik gjør du
- Skjær gode skiver havrebrød.
- Start med potetsalat på den ene skiven.
- Fortsett med ruccola og skiver av roastbiff.
- Topp med syltet løk, pepper og de urtene du liker best (vi har brukt timian).
- Avslutt med nok en skive med litt majones.
SLIK lager du syltet løk:
- Skjær 3 løk i tynne skiver.
- Kok opp 1 dl eplesidereddik, 1 dl sukker, 2,5 dl vann og noen pepperkorn. Kok til sukkeret løser seg opp.
- Legg løken i tette glass og hell laken over. Laken skal dekke løken.
- Avkjøl og sett i kjøleskapet.
- Løken er ferdig etter et par timer, men blir enda bedre om den får stå natten over.
Vel bekomme!