Pølse med coleslaw i brioche pølsebrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Pølse med coleslaw i brioche pølsebrød

10 - 20 min

Lunsj, Middag

Coleslaw lager du enkelt selv - en kremet salat som smaker ypperlig som tilbehør til pølsemåltidet.

Ingredienser

  • Brioche Pølsebrød
  • 6 pølser (vi har brukt Bratwurst)
  • 1 pk bacon i terninger
  • 1 pk råkostmix
  • Rømme
  • Majones
  • Timian

Slik gjør du

  1. 1. Lag dressing av like deler rømme og majones. Bruk ca. 2 ss rømme og 2 ss majones. Smak eventuelt til med et par dråper sitron, salt og pepper.
  2. Bland dressing og råkostblanding.
  3. Stek baconterningene i en panne og sett til side.
  4. Skjær snitt i pølsene og stek dem i pannen eller legg dem på grillen til de er gjennomvarme.
  5. Server pølser med frisk coleslaw og sprøstekte baconterninger. Topp gjerne med friske urter.

Vel bekomme!

Du er kanskje interessert i disse også?

Relaterte artikler