Tradisjonell bakst
Vørterbrød
Lokalt produkt! Vørterbrød bakes ved Bakehuset Martens og er tilgjengelig for butikker i Bergen og omegn.
Ingredienser
Hvetemel, vann, rugmel, sirup, rosiner (7,0 %), gjær, sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje), stjerneanis, maltekstrakt av bygg, hvetegluten, salt, vegetabilsk emulgator (E471, E472e), smøraroma, hevemiddel (E450), stabilisator (E412), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Kan forekomme spor av: Soya, melk, egg, nøtter, sesamfrø.
Vekt ca.: 500g
Næringsinnhold og produktinformasjon | Pr. 100g |
---|---|
Energi kj/kcal | 1253/299 |
Fett g | 4.3 |
Mettede fettsyrer g | 0.9 |
Karbohydrater g | 54.5 |
Sukkerarter g | 14.9 |
Kostfiber g | 3.2 |
Protein g | 8.3 |
Salt g | 0.6 |
Vørterbrød finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Leveres ikke i Nord-Norge.