Vørterbrød

Gå til hovedinnhold Gå til meny

Tradisjonell bakst

Vørterbrød

Lokalt produkt! Vørterbrød bakes ved Bakehuset Martens og er tilgjengelig for butikker i Bergen og omegn.

Vørterbrød

Ingredienser

Hvetemel, vann, rugmel, sirup, rosiner (7,0 %), gjær, sukker, vegetabilsk olje og -fett (rapsolje, fullherdet raps- og kokosolje), stjerneanis, maltekstrakt av bygg, hvetegluten, salt, vegetabilsk emulgator (E471, E472e), smøraroma, hevemiddel (E450), stabilisator (E412), melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.

Kan forekomme spor av: Soya, melk, egg, nøtter, sesamfrø.

Vekt ca.: 500g

Næringsinnhold og produktinformasjon Pr. 100g
Energi kj/kcal 1253/299
Fett g 4.3
Mettede fettsyrer g 0.9
Karbohydrater g 54.5
Sukkerarter g 14.9
Kostfiber g 3.2
Protein g 8.3
Salt g 0.6

Vørterbrød finner du i disse butikk-kjedene

Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.

Leveres ikke i Nord-Norge.

Du vil kanskje også like