Fryste kaker
Fryst Marsipankake 2pk
Vår klassiske marsipankakefavoritt i praktisk 2pk! En saftig kake bestående av tre lag med bunn, fylt med syltetøy og krem. Vi bruker ekte mandelmarsipan.
Opptiningstid: ca. 7 timer på kjøl.
Holdbarhet fryst: Se dato etikett.
Holdbarhet tint: 3 dager. Kaken oppbevares kjølig (0-4 grader).
Fryst Marsipankake 2pk finner du i disse butikk-kjedene
Om din nærbutikk ikke har produktet - ta kontakt med en ansatt i butikken og hør om de kan ta inn produktet i sitt sortiment.
Ingredienser
Her finner du en fullstendig oversikt på hvilke ingredienser vi har brukt i våre kaker.
Krem består av:
(fløte, sukker, glukosesirup, invertsukkersirup, vann, stabilisator (E450, E339))
Marsipan består av:
(sukker, mandler, glukose, vann, soyamel, pregelatinisert risstivelse, stabilisator (E420 (sorbitol)), fortykningsmiddel (E412, E413), konserveringsmiddel (E202))
Kakebunn består av:
(hvetemel, sukker, heleggmasse, heleggpulver, glukosesirup, skummetmelkpulver, hvetestivelse, stivelse, laktose, mysepulver, melkeprotein, vann, risstivelse, vegetabilsk emulgator (E475, E471), aroma (vanillin), hevemiddel (E450, E500, E503ii, E575), eggehvitepulver, modifisert maisstivelse (E1442), salt, fortykningsmiddel (E415), farge (E160b))
Syltetøy består av:
(sukker, bringebær (40 %), vann, fortykningsmiddel (E440), surhetsregulerende middel (E330), konserveringsmiddel (E202))
Pynt kan bestå av:
(sukker, kakaomasse, kakaosmør, vaniljearoma, emulgator (E322 - soyalecitin)).
Kan forekomme spor av: Hasselnøtter, valnøtter
Næringsinnhold og produktinformasjon
Her ser du næringsinnholdet i våre kaker.
Næringsinnhold og produktinformasjon pr. 100g
- Energi kj/kcal
- 1374/328
- Fett g
- 14.5
- Mettede fettsyrer g
- 7.8
- Karbohydrater g
- 44.9
- Sukkerarter g
- 35.0
- Kostfiber g
- 0.3
- Protein g
- 4.3
- Salt g
- 0.2
Vekt ca.: 310g